oVVice Rotterdam

 Bold projects

“it was a kingdom of dreams- a place where things would be just the way i wanted them to be”

 

~ judith mcnaught ~
 

Gaan jullie voor een grote transformatie bij een gebouw? Bijvoorbeeld door bestaande bouw om te vormen tot een totaal nieuwe plek. Of een casco situatie die een geheel nieuwe invulling krijgt? 

You surround You werkt met vastgoedeigenaren, corporate bedrijven en gemeenten aan verbouwingen waarbij we van concept tot en met de oplevering werken aan een duurzame transformatie. We werken hierbij met een eigen team van projectmanagers en interieurbouwers. Bold projects duren gemiddeld 6-12 maanden.

Wij geloven in bold projecten waarbij 'ruimte' centraal staat. Waar oude panden nieuwe bestemmingen krijgen. Wij geloven in totaal interieurconcepten voor kantoren, flexwerkplekken, vergaderlocaties en recepties waar de boodschap en energie van een bedrijf centraal staat en in alles doorgevoerd wordt, zodat bedrijven met plezier hun personeel of klanten in deze ruimtes mogen ontvangen.

OPTIE 1

DESIGN + BUILD

 

Je wilt een pand of gebouw transformeren van concept tot en met nazorg en onderzoeken hoe nieuwe gebruikers het pand gaan gebruiken.

OPTIE 2

INTERIEURONTWERP

Je wilt een interieurontwerp van een pand of gebouw laten maken. De regie en uitvoering door eigen partijen laten doen.

OPTIE 3

ADVIES + CALCULATIE

Je wilt een nieuw pand of gebouw verbouwen en je wilt inschatten of al jouw wensen mogelijk zijn qua budget en uitvoering. Je wilt je ideeën vertalen naar een advies.

OPTIE 4

BRANDDESIGN

Jij wilt het interieur van een pand of gebouw volledig in lijn brengen met je branding, zodat het interieur dezelfde boodschap vertelt als alle andere communicatie-onderdelen.  

Bold opties

Niki is een enthousiaste, gedreven en creatieve interieurarchitect, met mooie ideeën en praktische oplossingen, een herkenbare eigen stijl vertaald naar de wens van de opdrachtgever.

MARLEE | HUISARTSPRAKTIJK MEUFFELS

Work