BRANDING

 

Ben je net begonnen met je nieuwe onderneming en wil je je merkstrategie/ huisstijl tegelijk laten ontwikkelen met de verbouwing van jouw pand/ kantoor/ interieur? Wij werken samen met echte merkbouwers. Zij maken een merkstrategie, huisstijl, alle visuele uitingen en je website. En dit in proces haken wij met de ruimtelijke visie aan. Zodat de signage, bewegwijzering, materialen, vormen, routing en álles vanuit de kern van jouw onderneming ontwikkeld wordt.

 

Werk je al samen met een grafisch ontwerper of merkenbouwer, laat ons, in een vroeg stadium aanhaken om het interieur in de merkstrategie mee te nemen! Staat jouw merkverhaal als een huis?

 

Heb je een huisstijl hebt die jouw waarden ondersteunt, zijn alle visuele aspecten al op elkaar afgestemd en wil je je interieur hierop aan laten sluiten, dan kunnen wij hierop inhaken door het interieur in lijn te brengen met jouw kernwaarden. We nemen jouw merkverhaal mee in de interieurprojecten en zorgen ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden zodat jouw verhaal vertaald wordt naar ruimte.

Projects

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram