HNK Den Bosch

het nieuwe kantoor Den Bosch via Skepp

Het Nieuwe Kantoor is een verhuurconcept dat freelancers en bedrijven

co-werkruimtes en flexibele werkmogelijkheden biedt. Dit project is gevestigd in Brabant, bekend om zijn legendarische gastvrijheid.

De vele gezichten van de stad Den Bosch waren een inspiratiebron voor het ontwerp.

Het interieur van de bestaande bouw is grotendeels op de schop gegaan zodat er een levendig en open sociaal hart gerealiseerd kan worden. Een deel van de eerste verdieping is opgeofferd waardoor er een open ruimte ontstaat die zorgt voor een ruimtelijke en lichte beleving van de werkruimte op de begane grond. Een mix van werk en plezier komt tot uitdrukking in de dynamische kern, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, koffie kunnen drinken en aan de slag kunnen. 

​Er is een studiegebied met een reeks grote ronde tafels. Het opvallende ontwerpelement is een atrium dat het studiegebied en de werkruimtes scheidt, het biedt overdag natuurlijk licht voor een leestafel en een glimp van de sterren voor de evenementen in de avond.  De reeks werkzones is afgebakend met verschillende stijlen van zitplaatsen en materialen

De enorme binnentuin is onderdeel van het ontwerp.

foto's fotografie: Thiemi Higashi

voor / na

publicatie

publicatie

Het interieur van het Nieuwe Kantoor is gepubliceerd in Frame Magazine!

plattegrond

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram