_MG_2910.jpg

het nieuwe kantoor via Skepp

Gelegen in het zuidelijke puntje van de Veluwe. In het Horapark vind je een in 2015 geopende vestiging van Het Nieuwe Kantoor. Geïnspireerd door de bossen die om het gebouw heen liggen en de bestaande situatie is er een ontwerp ontstaan dat zowel inhaakt op de natuurlijke en beboste omgeving, als wel op het gebouw.

Het gebouw is R U I M opgezet, de entree immens, de gangen enorm breed, een professionele keuken (groot) en schuine wanden in het interieur die behouden dienden te worden. 

Grote gebaren structureren het interieur. De schuine lijnen zijn doorgezet in het gehele ontwerp zodat de bezoeker geleid wordt, van de entree door de gangen. Er zijn functies toegevoegd aan de inrichting, als vergaderruimten, flex- en stilteplekken.

foto's 

voor / na

plattegrond