_MG_2910.jpg

het nieuwe kantoor via Skepp

Gelegen in het zuidelijke puntje van de Veluwe. In het Horapark vind je een in 2015 geopende vestiging van Het Nieuwe Kantoor. Geïnspireerd door de bossen die om het gebouw heen liggen en de bestaande situatie is er een ontwerp ontstaan dat zowel inhaakt op de natuurlijke en beboste omgeving, als wel op het gebouw.

Het gebouw is R U I M opgezet, de entree immens, de gangen enorm breed, een professionele keuken (groot) en schuine wanden in het interieur die behouden dienden te worden. 

Grote gebaren structureren het interieur. interieurarchitect De schuine lijnen zijn doorgezet in het gehele ontwerp zodat de bezoeker geleid wordt, van de entree door de gangen. Er zijn functies toegevoegd aan de inrichting, als vergaderruimten, flex- en stilteplekken.

foto's 

voor / na

plattegrond

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram