IMG_1240_1536x768.jpg

huisartspraktijk Weert

De transformatie van huisartspraktijk Meuffels in Weert had niet groter kunnen zijn. De praktijk is uitgebreid door het naastgelegen pand bij de ruimte te voegen en de oude situatie is volledig op de schop gegaan. Dit heeft buiten meer faciliteiten om goede zorg te verlenen ook een interessant ontwerp opgeleverd.

Het kan spannend zijn om een bezoek te brengen aan de huisarts. Je gaat er dan ook  niet zonder reden naartoe. De uitdaging in dit project was een situatie te creëren waarin de patiënt zich welkom voelt, maar ook veilig.

De indeling van de ruimten is gebaseerd op zichtlijnen, er is getracht om met zo min mogelijk ingrepen een gevoel van veiligheid te genereren. Door akoestische ingrepen en materialen toe te passen en geluidsbarrières te maken is de grens tussen geborgen- en openheid tot in het uiterste opgezocht. 

Het maatmeubilair loopt in perfectie met de wanden mee.

Het idee van dit ontwerp komt volledig tot zijn recht door een perfecte samenwerking met de uitvoerders.

foto's 

award

plattegrond

materialen

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram