MEUBILAIR OP MAAT

Op zoek naar een kasteel voor op de kinderkamer,  een garderobekast waarin ruimte en orde is voor al jouw kleding en accessoires of een muurvullende kast waarin een zithoek verwerkt is? Dan heb ik goed nieuws voor jou!

Alles kan gemaakt worden, voor iedere hoek in elke ruimte kan een oplossing bedacht worden die functioneel én heel mooi is.

 

Geen enkele ruimte is hetzelfde en de standaard artikelen in een winkel passen meestal niet in jouw huis, kantoor, camper, onder je trap, tuinhuis of bergruimte. Een groot onderdeel van ons werk is dan ook maatwerkmeubilair. Meubilair dat precies afgestemd is op jouw wensen.

Met een enorme stalenkast met de prachtigste materialen gaan we aan de slag om een waanzinnig mooi meubel voor jou te ontwerpen én maken.

Elk project wordt op maat aangeboden.

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram