oVVice Rotterdam

oVVice via Skepp

Een bijna leegstaand gebouw op de Marten Meesweg is getransformeerd naar een dynamische werkomgeving waar ze heerlijke koffie serveren!

oVVice heeft alles in zich om op een zorgeloze en fijne manier te kunnen werken. Het restaurant is zichtbaar vanuit de entree en nodigt uit om met je kopje koffie door te lopen en een plek te zoeken in de werkruimten. 

Voor dit project bestond het programma uit een entree met loungeplekken, een restaurant met 80 plekken, 5 vergaderruimten, flexwerkplekken, stilteplekken, een lounge, leestafel en vergeet ik nog wat? 

Het ontwerp is ontstaan vanuit de gedachte dat we een stad creëren waar ontmoetingen plaats kunnen vinden, waar naargelang daar behoefte aan is, men zich terug kan trekken. Een kantoorverzamelgebouw waar voor iedereen een spot is om te werken, een lekkere lunch te nuttigen, op diverse manieren te vergaderen, of om gewoon, met een kop koffie, te kijken naar de langslopende mensen, buiten.

foto's 

voor / na

plattegrond

plattegrond

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram