MERKOMGEVINGEN

Ik ben gek op totaalconcepten. Merken die hun communicatie tot in de kleine puntjes op orde hebben. Dat alles klopt en in lijn is met de essentie van de onderneming.

Van hoe je website eruit ziet, je visitekaartje aanvoelt tot ja, natuurlijk, de plek waar je werkt en klanten ontvangt.

Interieur is namelijk ook een communicatievorm. Vanaf het moment dat een klant jouw praktijk, showroom, winkel, kantoor of wat dan ook binnenloopt heeft elk zicht- en voelbaar element in de ruimte invloed op de beleving van deze klant.

Het begint al bij het betreden van het pand, op het moment dat de eindgebruiker voor de deur staat zijn er onbewust al talloze signalen binnen gekomen, de geur die er hangt, de vloer waarop ze lopen, de geluiden, de aanduidingen, vorm en routing, de ruimtelijkheid. Het is allemaal onderdeel van de communicatie van jouw onderneming. Want deze onbewuste signalen worden opgeslagen en bepaalt of iemand 100% JA tegen jou zegt of toch nog twijfels heeft.

Als alle communicatievormen op elkaar afgestemd zijn dan verkoop je een totaalconcept, waarbij de klant van het eerste contactmoment tot het laatste jouw merk / jouw boodschap heeft mogen beleven. En welk merk wil dat nu niet??

Bel gerust als je meer wilt weten over merkbeleving en het ontwerpen van merkomgevingen!

NICE TO MEET YOU

Mijn naam is Niki Clerx. Ik ben de drijvende kracht achter You surround You. Ik help ondernemers bij de vertaling van hun missie naar ruimte. Zodat je interieur een verlengstuk wordt van jouw bedrijf.

Ik bezit de gekke combinatie van zowel hyper-creatief én heel erg georganiseerd te zijn. Dat is handig, want dat betekent dat ik niet alleen de ontwerpen maak, maar ook  met de uitvoerders aan tafel zit om tot een plan te komen dat in overeenstemming is met het budget, planning en jouw wensen..

Bel me gerust als je vragen hebt of kennis wil maken!

INFO

kvk:

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN, VRAGEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

 

is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. 

 

Wij transformeren interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram