GRAFISCH ONTWERP

Hey Ilona, hier heb ik nog niet echt tekst voor, maar ik vind het zelf leuk om grafisch werk te doen en werk ook samen met grafisch ontwerpers. Bij de camping ben ik bijv binnen gekomen als grafisch ontwerper en inmiddels ben ik bezig met de uitbreiding van hun terrein. Voor The Roundabout zelfde verhaal, heb ik superveel grafisch werk uiteindelijk voor gedaan, door corona niet helaas maar zij gaan straks ook echt wel weer eens verbouwen.

Ook Oder dat is zo een prachtig brand geworden, ik werd voor grafisch ontwerp ingehuurd en uiteindelijk heb ik het interieurontwerp ook gedaan. Helaas bestaan ze niet meer :-( maar goed blijft een tof project. 

Verder heb ik contact gelegd met iemand die ik dinsdag ga ontmoeten voor artwork voor mijn eigen onderneming. Ik vind haar stijl heel erg passen bij YsY, dus als we lekker samenwerken kan ik studio Raster inhuren op freelance basis waardoor ik me puur kan richten op interieur.

 

Dus ik wil dit zeker benoemen. Tekst moet ik even inspiratie voor hebben, of als jij iets uit je mouw kan schudden houd ik me aanbevolen. 

"Was heel fijn om met Niki te werken omdat ze niet alleen heel creatief en mooie ontwerpen maakt maar ook heel goed luistert naar wat ik voor ogen had met mijn logo. Opzet van werkproces was erg toegankelijk doordat ze eerst ruwe schetsen communiceerde en zo samen tot een tof logo kwamen."

BABETTE WEERMAN | STUDIO HUK

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram