ZORGOMGEVINGEN

Een interieurarchitect richt zich op de gebruikers van de gebouwde omgeving. En waar is dat belangrijker dan in een zorggerelateerde instelling?

Omdat de omgeving van grote invloed is op zowel de zorgverleners als de zorgvragers zijn we dan ook enorm blij dat we steeds vaker benaderd worden voor projecten in de zorg.

 

Het interessante van het ontwerpen van een zorggerelateerde omgeving is dat je met zoveel factoren te maken hebt. Privacy, bewegwijzering, routing, hygiëne en beleving zijn onder andere belangrijke aspecten binnen het interieurontwerp van een zorginstelling. Er zijn verschillende eindgebruikers die uiteenlopende behoeften en wensen hebben om hun werk goed te doen, maar ook om zich prettig te voelen in het gebouw. Je hebt te maken met de artsen die hun werk op een goede manier moeten doen waarbij de ruimte hen ondersteunt in hun werkzaamheden. Hetzelfde geldt voor het team van assistentes en andere praktijkmedewerkers die ervoor zorgen dat er goede zorg verleend kan worden. En uiteraard; de patiënten. Een bezoek aan een zorginstelling kan spannend zijn en juist dáárom is het zo belangrijk dat zij moeiteloos de weg moeten kunnen vinden, zich op hun gemak moeten kunnen voelen. Dat zij zich kunnen ontspannen tijdens het wachten is essentieel net als dat ze zich veilig moeten voelen in de behandelkamers. 

Ook hier geldt weer dat een goede voorbereiding het halve werk is. De tijd die je steekt in het inzichtelijk maken van álle behoeften en eisen betaalt zich terug in een ontwerp waarbij aan alles gedacht is. Ik kan je hier bij helpen.

Wij geloven in een heldere aanpak waarbij het ‘waarom’ van de verbouwing goed onderzocht wordt. Op die manier worden er gedegen keuzes gemaakt zodat je over tien, twintig jaar nog steeds profiteert van deze investering.

NICE TO MEET YOU

Mijn naam is Niki Clerx. Ik ben de drijvende kracht achter You surround You. Ik help ondernemers bij de vertaling van hun missie naar ruimte. Zodat je interieur een verlengstuk wordt van jouw bedrijf.

Ik bezit de gekke combinatie van zowel hyper-creatief én heel erg georganiseerd te zijn. Dat is handig, want dat betekent dat ik niet alleen de ontwerpen maak, maar ook  met de uitvoerders aan tafel zit om tot een plan te komen dat in overeenstemming is met het budget, planning en jouw wensen..

Bel me gerust als je vragen hebt of kennis wil maken!

INFO

kvk:

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN, VRAGEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

 

is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. 

 

Wij transformeren interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram