INTERIEURONTWERP

Zijn jullie er klaar voor om de keuken te verbouwen, hebben jullie een badkamer die wel eens aan een upgrade toe is. Ben je er aan toe om de zolder te verbouwen tot werkplek of kan je slaapkamer een upgrade gebruiken? Heb je een winkel die opgeknapt moet worden, of ga jij je droom waarmaken en een container omtoveren tot tiny house?

De optie interieurontwerp in de Tiny projecten staat het verbouwen van één ruimte centraal. Het is een overzichtelijk project dat in korte tijd gerealiseerd kan worden. Met ons team aan stoffeerders, interieurbouwers en meubelleveranciers worden jouw plannen onder één dak uitgevoerd. Heel helder en overzichtelijk, met een ontwerper die de regie houdt en er op toeziet dat alles volgens plan loopt.

Elk project wordt op maat aangeboden.

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram