KANTOOROMGEVINGEN

Wij zijn enorm blij met het groeiend aantal zorgaanvragen die we krijgen. Want nergens staat de mens zóóó centraal als in een zorggerelateerde instelling. Je hebt bij een zorggerelateerd project te maken met drie zulke verschillende eindgebruikers van de ruimte. Enerzijds de patiënt die zich fijn moet voelen in de ruimte. Anderzijds de behandelaars die hun werk goed moeten kunnen doen. En wat dacht je van het team aan assistenten en de schoonmaker. Nergens is het zo belangrijk dat deze interieurs hygiënisch en gemakkelijk te ontsmetten zijn. 

Met gepaste trots wil ik het licht laten schijnen op de architectuurprijs die ik won. Mét eervolle vermelding. Zoiets moois mag ik niet onbenoemd laten. We zijn ook nu weer bezig met een aantal zorggerelateerde projecten. Laat je gerust informeren over wat ik voor jou kan doen.

Nergens staat de mens zo centraal als in een zorggerelateerde instelling. Omdat we weten dat de omgeving van grote invloed is op zowel de zorgverleners als de zorgvragers zijn we dan ook enorm blij dat we steeds vaker benaderd worden voor projecten in de zorg.

​“Interieur is, net als elk ander stukje van branding, een 
communicatievorm”

Ik ben gek op totaalconcepten. Merken die hun communicatie tot in de kleine puntjes op orde hebben. Dat alles klopt, in lijn is met de essentie van de onderneming.

In gesprek met Imke Adolfs van IM brand consultant waren we het dan ook helemaal eens over het feit dat álles dat je de wereld ingooit invloed heeft op de boodschap die jij met je onderneming uit wilt zenden. 

Interieur is ook een communicatievorm. Vanaf het moment dat een klant jouw praktijk, showroom, winkel, kantoor of wat dan ook binnenloopt heeft elk zicht- en voelbaar element in de ruimte invloed op de beleving van deze klant.

Het zijn signaaltjes die onbewust opgepikt worden door de bezoeker en al deze signaaltjes geven onbewust een boodschap door. Vorm, materiaal, routing, geluid, geur, aanduidingen zijn daarom allemaal onderdeel van de communicatie van jouw onderneming.

Uiteindelijk wordt er een gevoel opgeslagen. Dit gevoel is weliswaar niet te duiden of uit te leggen, maar het gevoel blijft hangen en bepaalt of iemand klant wordt of terug komt. 

Als we het ergens over eens waren dan was het dat aan de voorkant van een ontwerp je moet weten wie je bent, waar je voor staat en welk gevoel je de eindgebruikers van je ruimte wilt geven. In gesprek met Imke kwamen we tot de conclusie dat we echt een keer samen moeten gaan werken. Zij als brandconsultant en ik die de vertaling maakt naar een ruimtelijke beleving.

Leuk je gesproken te hebben imkeadolfs! (Foto heb ik van internet geplukt, maar is mijn ontwerp. Het is één van de vijf vergaderkamers uit oVVice Rotterdam.) ⠀⠀⠀
.
.

#interieurarchitectuur #interieurarchitect #branding #brandconsultancy #ontwerpenvoormerken #marketing #identiteiteninterieur #identiteit #communicaty #languageofspace #detaalvanruimte #vastgoedontwikkeli

NICE TO MEET YOU

Mijn naam is Niki Clerx. Ik ben de drijvende kracht achter You surround You. Ik help ondernemers bij de vertaling van hun missie naar ruimte. Zodat je interieur een verlengstuk wordt van jouw bedrijf.

Ik bezit de gekke combinatie van zowel hyper-creatief én heel erg georganiseerd te zijn. Dat is handig, want dat betekent dat ik niet alleen de ontwerpen maak, maar ook  met de uitvoerders aan tafel zit om tot een plan te komen dat in overeenstemming is met het budget, planning en jouw wensen..

Bel me gerust als je vragen hebt of kennis wil maken!

INFO

kvk:

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN, VRAGEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

 

is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. 

 

Wij transformeren interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram