INFO

kvk:

34339885

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN, VRAGEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

 

is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. 

 

Wij transformeren interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

OVVICE ROTTERDAM

Een bijna leegstaand gebouw op de Marten Meesweg is getransformeerd naar een dynamische werkomgeving waar ze heerlijke koffie serveren!

oVVice heeft alles in zich om op een zorgeloze en fijne manier te kunnen werken. Het restaurant is zichtbaar vanuit de entree en nodigt uit om met je kopje koffie door te lopen en een plek te zoeken in de werkruimten. 

Voor dit project bestond het programma uit een entree met loungeplekken, een restaurant met 80 plekken, 5 vergaderruimten, flexwerkplekken, stilteplekken, een lounge, leestafel en vergeet ik nog wat? 

Het ontwerp is ontstaan vanuit de gedachte dat we een stad creëren waar ontmoetingen plaats kunnen vinden, waar naargelang daar behoefte aan is, men zich terug kan trekken. Een kantoorverzamelgebouw waar voor iedereen een spot is om te werken, een lekkere lunch te nuttigen, op diverse manieren te vergaderen, of om gewoon, met een kop koffie, te kijken naar de langslopende mensen, buiten.

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel.

WERKRUIMTES

Dit is een goede plek om mensen meer over je bedrijf te vertellen.

SHOWROOMS

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel. Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

ONTMOETINGSZAAL

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel.

GALERIJEN

PROJECT oVVice Rotterdam | KLANT Skepp | OPDRACHTGEVER Ditt | ROL ontwerp t/m uitvoering | M2 800 m2