Het allerfijnst lijkt haar een boomhut...

Nu ik aan het begin van mijn onderneming sta (vol vertrouwen, enthousiasme en goede moed) wil ik mijn droom neerpennen. Als eed, als belofte, als basis. Maar er kwam iets ander op tijdens het schrijven, dus voordat ik die eed schrijf, een kennismaking dan maar.


Mijn eerste blogbericht over twee persoontjes in één lichaam en waarom het een zoekplaatje is om je te abonneren op mijn website. Het volgende blogbericht wordt die eed. Echt waar.


Vooralsnog heb ik twee abonnees op mijn website, ikzelf en een vriendin. Mijn familie heeft de website bekeken en bejubeld maar hebben zich niet ingeschreven om "op de hoogte gehouden te worden". Van de 8 bezoekers die de website hebben gezien, heeft er 1 iemand (nadat ik het gevraagd had, ik wilde namelijk weten of het werkt) haar mailadres achtergelaten.


Maar dat is dan ook niet gek want hier is het probleem: érgens op de website staat er (ik geef wat hints: het heeft dezelfde kleuren als de rest van de site, heeft dezelfde stijl, hetzelfde lettertype en -grootte, en staat verborgen op één pagina) een blokje waar je je kunt abonneren op deze website. Wat dat abonnement inhoudt moet ik nog uitzoeken, maar het gaat fantastisch worden, dat beloof ik je.


Aangenaam, dit is zóóóó Niki. Ze verstopt zich in een hoekje, want ze krijgt een rood hoofd als ze aandacht krijgt. Liever zit ze verborgen in dat hutje en kijkt ze naar hoe de mensen langs lopen. Het allerfijnst lijkt haar een boomhut, want dan kan zij naar buiten kijken zonder dat ze opvalt, maar dat terzijde. Als deze mensen haar aanspreken, gaat ze stamelen, loopt of duikt ze (letterlijk) weg waardoor ze een nogal rare indruk nalaat.

Echter, deze zelfde Niki gaat op jonge leeftijd in haar eentje naar Zuid Amerika, stapt op iedereen af tijdens een netwerkborrel en is niet bang om "dom" over te komen als ze iets niet weet wat élke interieurarchitect zou moeten weten en dit dus aan een expert vraagt. Gek he, hoe er twee verschillende personen in één lichaam zitten. En helemaal bizar dat deze twee personen een bedrijf gaan runnen.


Bovenstaande wordt mijn grote uitdaging met betrekking tot het ondernemen. Ik wil werken, ik wil naar voren stappen, mijn verantwoording nemen, -mits het in dienst van iets staat- een presentatie voor 200 man houden, maar mezelf aanprijzen is iets waarin ik nog te leren heb.


Ik ga zo direct dus maar eens stoeien met zo een irritante pop-up, oh bah, nee, nee, dat ga ik niet doen. Vooralsnog zit ik verborgen achter mijn computertje blogberichten te schrijven die geen mens gaat lezen en weet je, pfff heerlijk. Ik stap straks wel eens naar voren, als er iets te presenteren valt voor 1000 man, of als ik naar Colombia moet vliegen om een project te leiden, of als ik gewoon, voor het eerst ga vertellen waar You surround You voor staat, op een netwerkborrel. Laat ik daar eens mee beginnen... Dat is al spannend genoeg.75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram