IMG_1240_1536x768.jpg

 Tiny projects

"Don't adapt to the energy in the room, influence the energy in the room"

Gaan jullie voor een kleine transformatie van een ruimte? Bijvoorbeeld door het verbouwen van een keuken, of een kast die een hele ruimte beslaat? Misschien is er wel behoefte aan een werkplek op maat, precies afgestemd op jouw manier van werken. Of werken jullie aan een kleinschalig retailconcept?​

You surround You werkt met ondernemers en particulieren aan verbouwingen waarbij we werken aan een duurzame transformatie. We brengen van te voren de behoeften goed in kaart zodat er een ontwerp gemaakt wordt dat helemaal bij je past. We werken hierbij met een eigen team van projectmanagers en interieurbouwers. Tiny projects duren gemiddeld 2-3 maanden.​

Wij geloven in tiny projecten waarbij 'ruimte' centraal staat. Waar oude ruimtes een nieuwe functie krijgen, waar gekeken wordt naar kleine details en waar ruimtes zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Wij geloven in interieurconcepten voor flexwerkplekken, vergaderlocaties, studio's, eco woningen, pop-up stores, horecagelegenheden, campings en tiny houses waar de boodschap en energie van een bedrijf of concept centraal staat en in alles doorgevoerd wordt, zodat bedrijven met plezier hun personeel en/of klanten in deze ruimtes mogen ontvangen.

OPTIE 1

MEUBILAIR OP MAAT

Je wilt voor een kantoor, winkel of woonruimte een op maat gemaakt meubel laten ontwerpen en maken. Denk aan een inbouwkast, wandstellage of receptiemeubel.

OPTIE 2

INTERIEURONTWERP

Je wilt een interieurontwerp voor de verbouwing van een kantoor, winkel of woonruimte laten maken. De uitvoering wil je grotendeels zelf doen.

OPTIE 3

GRAFISCH ONTWERP

Je wilt een logo, bewegwijzering of wanddecoratie laten ontwerpen die klopt bij de ruimte en die de visuele vertaalslag maakt van het bedrijf naar haar gebruikers toe. 

Tiny opties

“Super gemotiveerde, dame met mooie ideeën, die de realiteit voor ogen houdt en waar je duidelijke afspraken mee kan maken.”

SANDRA | KERNPRAKTIJKEN

Work