Tiny projects

"Don't adapt to the energy in the room, influence the energy in the room"

Gaan jullie voor een kleine transformatie van een ruimte? Bijvoorbeeld door het verbouwen van een keuken, of een kast die een hele ruimte beslaat? Misschien is er wel behoefte aan een werkplek op maat, precies afgestemd op jouw manier van werken. Of werken jullie aan een kleinschalig retailconcept?​

You surround You werkt met ondernemers en particulieren aan verbouwingen waarbij we werken aan een duurzame transformatie. We brengen van te voren de behoeften goed in kaart zodat er een ontwerp gemaakt wordt dat helemaal bij je past. We werken hierbij met een eigen team van projectmanagers en interieurbouwers. Tiny projects duren gemiddeld 2-3 maanden.​

Wij geloven in tiny projecten waarbij 'ruimte' centraal staat. Waar oude ruimtes een nieuwe functie krijgen, waar gekeken wordt naar kleine details en waar ruimtes zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Wij geloven in interieurconcepten voor flexwerkplekken, vergaderlocaties, studio's, pop-up stores, horecagelegenheden, campings en tiny houses waar de boodschap en energie van een bedrijf of concept centraal staat en in alles doorgevoerd wordt, zodat bedrijven met plezier hun personeel en/of klanten in deze ruimtes mogen ontvangen.

Tiny opties

OPTIE 1

MEUBILAIR OP MAAT

info volgt (site under construction)

OPTIE 2

INTERIEURONTWERP

info volgt (site under construction)

OPTIE 3

GRAFISCH ONTWERP

info volgt (site under construction)

"Was heel fijn om met Niki te werken omdat ze niet alleen heel creatief en mooie ontwerpen maakt maar ook heel goed luistert naar wat ik voor ogen had met mijn logo. Opzet van werkproces was erg toegankelijk doordat ze eerst ruwe schetsen communiceerde en zo samen tot een tof logo kwamen."

BABETTE WEERMAN | STUDIO HUK

Work  

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram