INFO

kvk:

34339885

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN, VRAGEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

 

is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. 

 

Wij transformeren interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

You surround You is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. You surround You transformeert  interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is. Interieurs waar je met plezier verblijft, prettig en gedreven werkt. Plekken waar je vol trots mensen kunt ontvangen, waar je telkens terugkomt en waar je eigenlijk niet meer weg wilt gaan.

Wij geloven in een heldere aanpak waarbij het ‘waarom’ van de verbouwing goed onderzocht wordt. Dat bespaart niet alleen geld en tijd, maar zorgt ook voor een buitengewoon fijne samenwerking én er worden gedegen keuzes gemaakt zodat je over tien, twintig jaar nog steeds profiteert van deze investering.

Onze opdrachtgevers zijn veelal ondernemers. Het zijn mensen die trots zijn op wat ze doen en dit graag vertaald willen zien in de omgeving waarin ze werken en klanten ontvangen. 

 

Vertel over je plannen! Laat wat van je horen!

MERKOMGEVINGEN

Of je nu een showroom, een restaurant, een kantoor(formule), een hotel of een winkelketen bestiert, ik kan jou heel goed helpen bij het vertalen van jouw merk naar je interieur. 

 

Met een achtergrond in reclamecommunicatie weet ik hoe belangrijk het is om de beleving van het merk door te zetten in de ruimte zodat jouw interieur een verlengstuk is van je onderneming. Door het in kaart brengen van hoe de ruimte gebruikt gaat worden, gaat de routing, het licht, de akoestiek, op maat gemaakt meubilair, materiaalgebruik, bewegwijzering en meubilair bijdragen aan de functie van de ruimte en de beleving van je merk.

KANTOOROMGEVINGEN

Met een geweldig team stonden aan het begin van de oprichting van Het Nieuwe Kantoor, Ovvice en Oder. We transformeerden kantoorpanden tot plekken waar ruimte is voor ontmoeting, stilte, vergaderen, flexwerken, concentratie en spelen.

Laat je inspireren op de VOOR & NA pagina!

ZORG

Wij zijn enorm blij met het groeiend aantal zorgaanvragen die we krijgen. Want nergens staat de mens zóóó centraal als in een zorggerelateerde instelling. Je hebt bij een zorggerelateerd project te maken met drie zulke verschillende eindgebruikers van de ruimte. Enerzijds de patiënt die zich fijn moet voelen in de ruimte. Anderzijds de behandelaars die hun werk goed moeten kunnen doen. En wat dacht je van het team aan assistenten en de schoonmaker. Nergens is het zo belangrijk dat deze interieurs hygiënisch en gemakkelijk te ontsmetten zijn. 

Met gepaste trots wil ik het licht laten schijnen op de architectuurprijs die ik won. Mét eervolle vermelding. Zoiets moois mag ik niet onbenoemd laten. We zijn ook nu weer bezig met een aantal zorggerelateerde projecten. Laat je gerust informeren over wat ik voor jou kan doen.

NICE TO MEET YOU

Mijn naam is Niki Clerx. Ik ben de drijvende kracht achter You surround You. Ik help ondernemers bij de vertaling van hun missie naar ruimte. Zodat je interieur een verlengstuk wordt van jouw bedrijf.

Ik bezit de gekke combinatie van zowel hyper-creatief én heel erg georganiseerd te zijn. Dat is handig, want dat betekent dat ik niet alleen de ontwerpen maak, maar ook  met de uitvoerders aan tafel zit om tot een plan te komen dat in overeenstemming is met het budget, planning en jouw wensen..

Bel me gerust als je vragen hebt of kennis wil maken!

gemeente-amsterdam.png
images (1).jpg
logo_skepp.png
download.png
HNK-wit.jpg
large.jpg
logo-paars.png
Covebo_1600.jpg