top of page
YOU SURROUND YOU

De omgeving om ons heen heeft grote invloed op hoe we ons voelen. Of we nu aan het werk zijn, door een winkel struinen, ergens wat gaan drinken, of we in een wachtruimte zitten. De ruimte waarin we ons begeven heeft effect op hoe we ons in deze omgeving voelen. De ruimtelijkheid, de indeling, het licht, de routing, bewegwijzering, materialen, de akoestiek; het draagt allemaal bij aan hoe we ons door de ruimte bewegen.

Met deze gedachte in het achterhoofd werkt You surround You aan haar interieuropdrachten. Want hoe jij (of je klant zich) je in een bepaalde ruimte wilt voelen is de basis voor een sterk ontwerp. Wil je rust ervaren of juist een opbeurende energie. Wil je dat er ruimte is voor ontmoeting of is het juist een plek waar je je terug kunt trekken?

 

Wij gaan samen met jou op zoek naar welk verhaal jij wilt vertellen en vertalen dit naar een ruimtelijk ontwerp dat er voor gaat zorgen dat je interieur jouw wensen ondersteunt.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram
NIKI FOTO_edited.jpg

Niki Clerx

Dit is Niki, oprichter van You surround You. Niki werkte, na haar studie architectuur aan de Gerrit Rietveld Academie, in het bedrijfsleven als interieurarchitect en grafisch ontwerper voor vastgoedondernemingen, zorg- en merkomgevingen. Verlangend om vanuit eigen regie een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld startte ze haar eigen onderneming in het voorjaar van 2018.

 

Met oog voor eenvoud, esthetiek en detail, heeft ze een verhalende stijl en denkt ze altijd vanuit een groter plaatje. Hierbij combineert ze het liefst grafisch en ruimtelijk ontwerp zodat alle facetten in het ontwerp dezelfde boodschap uitademen.

 

Haar liefde voor de natuur en een verlangen om haar eigen wereld te scheppen brengt haar op magische plekken met haar paard, hond, boot en gelijkgestemde bewuste mensen. Haar wens om vanuit die setting te werken aan bezielde projecten wordt steeds meer werkelijkheid.

Mirella Slingerland

Maak kennis met Mirella!

Mirella is een freelance interieurarchitect die haar eigen studio heeft genaamd Finna Collective. Ze werkt geregeld mee aan projecten van You surround You en visa versa. Dat maakt het werken aan onze projecten nog leuker, beter, en mooier.

 

We delen onze liefde voor minimalisme, natuur, grafisch én ruimtelijk ontwerp en inspireren elkaar al jaren, zowel zakelijk als privé.

Mirella Slingerland.jpeg
WORDS
LET 'S CONNECT!
bottom of page