Foto 10-10-2020 18 14 34.jpg

Bold

TOTAALPROJECTEN

Onder de Ferme projecten vallen transformaties van een bestaand vastgoed, waarbij we vanaf een casco situatie een nieuwe invulling geven aan de het pand.

Verbouwingen zijn waarbij we van concept tot en met de oplevering werken aan een duurzame transformatie. Waarbij we, als dat van toepassing is, jouw brand meenemen in het ontwerp zodat de ruimte waarin je verblijft een verlengstuk wordt van de boodschap die je de onderneming te geven hebt.

We bedenken, ontwerpen en maken, volgens een helder stappenplan, een wens tot realiteit. Wil je weten hoe dit eruit ziet, laat het ons uitleggen!

Tiny

KLEINE OF DEELPROJECTEN


Soms is het helemaal niet nodig om een hele verbouwing op touw te zetten om al een enorm verschil te maken. Het maken van meubilair op maat, het invullen van één ruimte,

Maar ook akoestische oplossingen bedenken die een enorme verbetering geven op waar je tegen aanloopt in jouw ruimte.

Bewegwijzering, signage, jouw ruimte vriendelijk maken voor de gebruikers zodat ze zich veilig voelen.


Met een enorme kennis aan alle interieurgerelateerde oplossingen, materialen, verbeteringen, contacten met heel veel leveranciers en merken kunnen wij jou het advies geven wat je nodig hebt om de ruimte om je heen in lijn te brengen met jouw wensen.

NICE TO MEET YOU

Mijn naam is Niki Clerx. Ik ben de drijvende kracht achter You surround You. Ik help ondernemers bij de vertaling van hun missie naar ruimte. Zodat je interieur een verlengstuk wordt van jouw bedrijf.

Ik bezit de gekke combinatie van zowel hyper-creatief én heel erg georganiseerd te zijn. Dat is handig, want dat betekent dat ik niet alleen de ontwerpen maak, maar ook  met de uitvoerders aan tafel zit om tot een plan te komen dat in overeenstemming is met het budget, planning en jouw wensen..

Bel me gerust als je vragen hebt of kennis wil maken!

Covebo_1600
large
download
logo-paars
download
HNK-wit
gemeente-amsterdam
logo_skepp
1905_LOGO
Covebo_1600
large
download
logo-paars
download
HNK-wit
gemeente-amsterdam
logo_skepp
1905_LOGO

INFO

kvk: 

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

Ik ben Niki en als zakelijk interieurarchitect help ik bedrijven waar 'ruimte' centraal staat, zoals werkplekken, vergaderlocaties en recepties met een totaal interieurconcept dat de boodschap en energie van het bedrijf ademt, zodat zij met meer plezier hun personeel en klanten in die ruimtes mogen ontvangen.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram