OVER YOU SURROUND YOU

You surround You is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. You surround You transformeert  interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is. Interieurs waar je met plezier verblijft, prettig en gedreven werkt. Plekken waar je vol trots mensen kunt ontvangen, waar je telkens terugkomt en waar je eigenlijk niet meer weg wilt gaan. We richten ons voornamelijk op merk-, kantoor- en zorgomgevingen.

Wij geloven in een heldere aanpak waarbij het ‘waarom’ van de verbouwing goed onderzocht wordt. Dat bespaart niet alleen geld en tijd, maar zorgt ook voor een buitengewoon fijne samenwerking én er worden gedegen keuzes gemaakt zodat je over tien, twintig jaar nog steeds profiteert van deze investering.

Onze opdrachtgevers zijn veelal ondernemers. Het zijn mensen die trots zijn op wat ze doen en dit graag vertaald willen zien in de omgeving waarin ze werken en klanten ontvangen. 

Een eerste ontmoeting hoort bij nieuwe samenwerkingen. Ik zie er naar uit om jou te leren kennen. 

 

Laten we koffie drinken en vertel me over je plannen!

NICE TO MEET YOU

Mijn naam is Niki Clerx. Ik ben de drijvende kracht achter You surround You. Ik help ondernemers bij de vertaling van hun missie naar ruimte. Zodat je interieur een verlengstuk wordt van jouw bedrijf.

Ik bezit de gekke combinatie van zowel hyper-creatief én heel erg georganiseerd te zijn. Dat is handig, want dat betekent dat ik niet alleen de ontwerpen maak, maar ook  met de uitvoerders aan tafel zit om tot een plan te komen dat in overeenstemming is met het budget, planning en jouw wensen..

Bel me gerust als je vragen hebt of kennis wil maken!

Covebo_1600
large
download
logo-paars
download
HNK-wit
gemeente-amsterdam
logo_skepp
1905_LOGO
Covebo_1600
large
download
logo-paars
download
HNK-wit
gemeente-amsterdam
logo_skepp
1905_LOGO

INFO

kvk:

34339885

btw-id:

NL001801345B63

architectenregister:

4.100901.004

voorwaarden

privacy

KENNISMAKEN, VRAGEN?

bel naar:

06 44 55 7 111

stuur een mail: info@yousurroundyou.nl

of gebruik het formulier

YOU SURROUND YOU

 

is een ontwerpbureau met een focus op interieurarchitectuur voor de zakelijke branche. 

 

Wij transformeren interieurs naar plaatsen waar de boodschap die jij de wereld te vertellen hebt voelbaar is.

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram