top of page
VOOR & NA

Verbouwen is hard werken, geduld en vertrouwen hebben. Als er net gesloopt is en het pand een grote bouwval is met herrie, stof, werklui over de vloer, gehamer en getimmer kan het best zijn dat je je afvraagt waar je aan begonnen bent. Maar als het bij de oplevering zoveel mooier is dan je ooit hebt kunnen dromen, dan goh, dan was die rommel alles dik en dubbel waard.

Panden die in de eerste instantie moeilijk te verhuren zijn, of die door hun gedateerde uitstraling niet meer in trek zijn, blijken uiteindelijk een schat aan mogelijkheden te bezitten. Het is de kunst om door de gebreken heen te kijken en de potentie te zien. 

Zelfs een klein aantal ingrepen kunnen al zorgen voor een enorme verbetering. Voor meer licht en lucht en ruimte. En dan ontpopt een gedateerd gebouw zich tot een hele fijne ruimte!

We brengen niet alleen de sterke (en zwakke) punten van een gebouw in kaart, we geven ook advies over welke stappen en acties nodig zijn om het gebouw volledig tot zijn recht te laten komen. 

Benieuwd naar de potenties van jouw (toekomstig) pand of woning?

interieurarchitectuur, ontwerpstudio,

grafisch ontwerp

LET 'S CONNECT!
bottom of page