top of page
DIENSTEN

Als je ontwerpt voor de zakelijke of commerciële markt hoort grafisch en interieurontwerp bij elkaar, zowel het grafisch- als interieurontwerp is een vertaling van de waarden, de identiteit van een onderneming of merk. En deze twee vullen elkaar aan.

 

En daar zit onze meerwaarde; wij beseffen dat elke visuele uiting, of dit nu grafisch of ruimtelijk is, onderdeel is van de boodschap die je uitdraagt. En daarom kun je bij ons terecht met al je grafische en ruimtelijke vraagstukken.

34_VO_3D-d 2021-09-25 13012200000.png

interieurontwerp

Gaan jullie voor een grote transformatie bij een gebouw? Bijvoorbeeld door bestaande bouw om te vormen tot een inspirerende plek. Wil je een keuken of badkamer verbouwen? Of ben je eraan toe om een prachtige werkplek op zolder of in je tuin te creëren?

 

Als interieurarchitecten werken we aan uiteenlopende projecten. Bij elke ruimtelijke opgave is het ons doel om een verbinding te maken tussen gebouw en nieuwe gebruikers. We ontwerpen inspirerende werk- en leefomgevingen waarin ruimte is voor bewustzijn, verwondering, natuur, gezondheid, respect en plezier.

Foto 22-10-2020 16 06 10.jpg

bewegwijzering, signage, grafisch ontwerp

Je bent op zoek naar een visuele vertaling van je merk naar een huisstijl. Je wilt dat je bedrijfsidentiteit dat gevoel weergeeft dat jij wil overbrengen met je bedrijf.

Je wilt een prachtig boekje laten drukken of je bedrijfsidentiteit door ontwikkelen in je interieur.


Grafisch ontwerp speelt zowel een communicatieve als een esthetische functie in het interieurontwerp. Of het nu om een kantoor gaat of een horecagelegenheid; als grafische uitingen als raamfolies, aanduidingen, bewegwijzering, markeringen etc. creatief toegepast worden zal dit zowel de bedrijfsidentiteit als het interieurontwerp ondersteunen.

Foto 28-10-2020 21 36 28.jpg

meubelontwerp

Je bent op zoek naar iets dat (nog) niet bestaat, iets dat perfect past in de ruimte die je wilt transformeren tot een functionele, praktische plek waar je ruimte wilt creeren voor jouw mooiste dromen. Je zoekt een creatieve oplossing voor een pop-up store, kantoor of boshuisje. Of je bent eraan toe om je tuinhuisje om te bouwen tot meditatieplek?

You surround You ontwerpt voor iedere hoek en elke ruimte een oplossing die functioneel, duurzaam én heel mooi is.

PROJECTEN
WHAT PEOPLE SAY
bottom of page