top of page

interieurarchitectuur, ontwerpstudio,

grafisch ontwerp

HNK Den Bosch

het nieuwe kantoor Den Bosch via Skepp

Het Nieuwe Kantoor is een verhuurconcept dat freelancers en bedrijven co-werkruimtes en flexibele werkmogelijkheden biedt. Dit project is gevestigd in Brabant, bekend om zijn legendarische gastvrijheid.

De vele gezichten van de stad Den Bosch waren een inspiratiebron voor het ontwerp.

Het interieur van de bestaande bouw is grotendeels op de schop gegaan zodat er een levendig en open sociaal hart gerealiseerd kan worden. Een deel van de eerste verdieping is opgeofferd waardoor er een open ruimte ontstaat die zorgt voor een ruimtelijke en lichte beleving van de werkruimte op de begane grond. Een mix van werk en plezier komt tot uitdrukking in de dynamische kern, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, koffie kunnen drinken en aan de slag kunnen. 

​Er is een studiegebied met een reeks grote ronde tafels. Het opvallende ontwerpelement is een atrium dat het studiegebied en de werkruimtes scheidt, het biedt overdag natuurlijk licht voor een leestafel en een glimp van de sterren voor de evenementen in de avond.  De reeks werkzones is afgebakend met verschillende stijlen van zitplaatsen en materialen

De enorme binnentuin is onderdeel van het ontwerp.

foto's fotografie: Thiemi Higashi

voor / na

publicatie frame magazine

plattegrond

HNK Den Bosch
bottom of page